Партнери на Агромакс
 
Производите на Агромакс се продаваат во продавниците на:
  • Кит-Го
  • Мар-Вик (во пазарот во Ѓорче Петров, во ТЦ Буњаковец, на ул. Водњанска карши влезот во Клинички центар, во ТЦ Бисер како и во Зелено пазарче. Исто така Агромакс се продава и во продавницата за здрава храна во Лептокарија и во трговскиот центар во Бутел.
  • Биона (Биокосмос) - во Тц Беверли хилс и во центар кај Сојуз на синдикати (кај Рагуза), како и во Охрид, Велес и Битола.
  • Билна Аптека - Тетово
  • Грин Маркет во Капиштец (Кај млечен)
    Исто така Агромакс се продава и во продавницата за здрава храна во Лептокарија и во трговскиот центар во Бутел.
  • Хотел Сириус
  • Хотел Романтик

адреса: АГРО МАКС ДООЕЛ Берово, ул. Маршал Тито бр.15 Берово Р. Македонија        e-mail: agromax.be@gmail.com